Massage

Massage

Een prettige manier om te ontspannen is door middel van een lichaamsmassage. De spieren worden door knedende bewegingen zodanig gemasseerd dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van massageolie. Ik bied de volgende massages aan:

Hot Stone massage
Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning.

Holistische massage
Een holistische massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevorderd de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op. De massage verlicht het stress niveau en maakt je weer bewust van het lichaam als geheel.

Ayurvedische massage
Een ayurvedische massage is een algehele lichaamsmassage die het lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op de energiesysteem.
Verder helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades
De massage zorgt voor meer energie door de gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Het stimuleert het zelfregulerend/ zelf herstellend vermogen van het lichaam. Tevens bestrijdt het stress, vermoeidheid, slapeloosheid en verminderd de spierspanning.

Voetreflexmassage
Bij een voetreflexmassage worden beide voeten en de onderbenen gemasseerd met een heerlijke fris geurende massage olie. Voetreflexmassages kunnen heel goed helpen bij gezondheidsproblemen:
• Langdurige stress
• Pijn
• Darmproblemen
• Hoofdpijn
• Migraine
• Verstoring van de hormoonhuishouding
• Psychische en emotionele problemen

Stoelmassage
Dit is denk ik wel de meest afwijkende van het rijtje massages. Maar dat wil niet zeggen dat hij minder effectief is. Juist de stoelmassage is een hele belangrijke en effectieve massage in ons drukke leven. De stoelmassage omvat een bundeling van Oosterse en Westerse massage technieken met als doel effectief te kunnen masseren terwijl de cliënt de kleding aanhoudt. Deze massage wordt uitgevoerd op een ergonomisch ontworpen stoel. Deze stoel maakt het ook mogelijk om op locatie, bijvoorbeeld je werkplek, gemasseerd te worden. Een volledige stoelmassage behandeling is kort en effectief en duurt hooguit 20 minuten.

AromaTouchTechniek
Dit is een techniek om doTERRA’s essentiele olien toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd. De toepassing heeft als doel het lichaam in een staat van evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, zoals de naam al zegt; ‘touch’. Dankzij de combinatie van aanraking middels het gebruik van deze professionele techniek en de 100% natuurlijke essentiele olien die tegelijkertijd aangebracht worden ervaart u zelf direct het effect van deze behandeling. De olien kunnen diep het weefsel binnen dringen en doelgericht ondersteuning geven waar nodig is.

Sportmassage
Vanaf april 2019 zal ook deze massage beschikbaar zijn in de salon. Hierover volgt later meer informatie.