Over

U bent van harte welkom bij De-Stress&Relax. Een massage praktijk waar diverse ontspanning,- en voetreflex massages aangeboden worden.

Mijn naam is Yvonne Lagerweij en ik ben geboren in 1981 in Alphen aan den Rijn. Mensen ondersteunen en begeleiden is de leidraad in mijn leven. Tijdens mijn werk in de zorg merkte ik dat het aanraken van mensen erg belangrijk is. Mensen raken ontspannen door persoonlijke aandacht en aanraking. Hierdoor groeide mijn interesse voor massages. Ik heb in het verleden tijdens mijn CIOS opleiding de modules van sportmassage gevolgd. Dus de basis kennis had ik al in mijn bezit. Het afgelopen jaar heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis en ervaring uit te breiden. Ik houd mijzelf op de hoogte van de nieuwste massage technieken en ik ben altijd opzoek naar nieuwe en mooie massages. Ik geef dan ook ieder persoon een eigen massage die bij hen past. Deze zijn afgestemd op de behoefte van de persoon.

Wilt u weten welke massages ik geef? Kijk gerust verder op mijn website en mocht u nog vragen hebben kunt u gerust altijd even bellen.